Het Houten Haasje
Mooie houten meubels, houten speelgoed en meer

Over mij

 

Mijn naam is Thom de Haas.

Als voormalig docent Verpleegkunde was ik dagelijks druk bezig met het overbrengen van kennis en vaardigheden op het gebied van Verpleegkunde. Een hele leuke en interessante baan maar ook heel intensief. In mijn vrije tijd was ik vaak in mijn werkplaats te vinden. Dit was een heerlijke manier om te ontspannen! Het is geweldig om met m'n handen te werken en hierdoor weer mezelf op te laden. Hout is een geweldig product om mee te werken.  De producten die ik maak heb ik zelf ontworpen of zijn afgeleid van een bestaand product. Ook maak ik producten op maat en wens van de klant.


Op deze website staan veel producten die ik al gemaakt heb: vaak ook in opdracht van een klant die specifieke wensen heeft. Er is heel veel mogelijk: vraag het me en ik zal samen met u bekijken wat mogelijk is.

 


Voor verschillende mensen heb ik al o.a. tafels, tv-meubels, jeneverkastjes, een wijnrek en speelgoed gemaakt. Ik maak hierbij gebruik van verschillende soorten hout. Een impressie van de producten kunt u hieronder zien. Zoals ik al zei: geef aan welke wensen u heeft en we kijken samen wat mogelijk is!